Garantia reusitei de mai bine de 100 de ani! Dr. August Oetker a reusit sa inventeze praful de copt atat datorita materiilor prime folosite, cat si combinarii acestora intr-o proportie optima. El a putut astfel garanta gospodinelor reusita oricarei prajituri. Mai mult, pentru a fi si mai usor, a ambalat praful de copt in pachete de 10 g - cantitatea exacta pentru 500 g faina. Praful de copt ajuta la cresterea si afanarea tuturor tipurilor de aluaturi.
Atentie: nu se stinge cu otet!
Descrierea produsului:
• Backin este un praf de copt ce ajuta la cresterea si afanarea aluaturilor,
• Testat din 1891,
• Sub influenta umiditatii si a caldurii (ca urmare a reactiei dintre bicarbonatul de sodiu si acid) rezulta dioxidul de carbon necesar afanarii aluatului,
• Agentul separator impiedica reactia prematura a ingredientelor (datorita, de exemplu, umezelii din aer).
Avantaje:
• Backin contribuie la afanarea si cresterea volumului tuturor tipurilor de aluaturi,
• Continutul unui plic este suficient pentru 500 g faina,
• Pe spatele ambalajului se gasesc retete de prajituri.