- Sosul de rosii rezultat nu necesita sterilizarea borcanelor;
- Produsul este rapid si simplu, iti garanteaza un rezultat exceptional;
- Un plic este suficient pentru 5 l de sos de rosii, care se obtin din stoarcerea a aprox. 8-10 kg rosii proaspete;
- Pe spatele plicului ai toti pasii de utilizare, ca sa termini cat mai repede si usor, nefiind nevoie de sterilizarea borcanelor;
- Sucul de rosii iese rapid si delicios cu Tomato Fix;
- Tomato fix iti reduce timpul de fierbere si iti pune sosul la pastrare pentru timp indelungat, pastrand toate proprietatile minunate ale rosiilor.
Mod de preparare:
-Rosile se spala, se taie bucati si se dau prin masina de stors rosii, pentru a separa semintele de pulpa;
- Sucul proaspat obtinut se pune la fiert si se fierbe 30 minute-1 ora (sau pana se obtine consistenta dorita);
- La final, dizolva continutul plicului intr-o cantitate de sos si apoi amesteca-l in sosul din oala;
- Toarna imediat sosul fierbinte in borcane, sticle, pune-le capacul.