Am așezat combinația dintre ciocolată și alune într-o prăjitură densă, perfectă pentru cei care iubesc deserturile cu gust intens.
Făină albă de grâu, zahăr, grăsime vegetală (palmier), apă, cremă ciocolată cu alune de pădure 14% (sirop de glucoză, zahăr, apă, pastă de alune de pădure 8%, ulei de floarea soarelui, dextroză, ciocolată neagră 4% (cacao, zahăr, emulsifiant: lecitină din soia), cacao pudră, lapte praf degresat, zer praf, alcool etilic 1%, agent gelatinizant: pectină; conservant: sorbat de potasiu; emulsifianti: mono și digliceride ale acizilor grași; sare, arome, colorant: dioxid de titan), praf de ou, sirop de glucoză, cacao pudră cu conţinut redus de grăsime 2%, zahăr brun, zahăr ars, agenţi de umezire: sorbitol, glicerină; agenţi de afânare: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu; emulsifianţi; esteri mono, di şi poligliceridici ai acizilor graşi; agenţi de îngroşare: amidon modificat de porumb, celuloză, gumă xantan; sare de mare, corector de aciditate: acid citric; conservant: sorbat de potasiu; colorant: caramel; arome.