Pastele fainoase Fidea Cuiburi Baneasa, 400 g sunt un produs tradițional românesc, realizat din făină de grâu de calitate superioară. Aceste paste au o formă distinctivă de „cuiburi”, care le face ideale pentru preparate rapide și gustoase. Fidea Cuiburi Baneasa sunt perfecte pentru supe, ciorbe sau preparate cu sosuri, datorită texturii lor fine care absoarbe bine lichidele.
Ambalajul de 400 g este ideal pentru o masă pentru 3-4 persoane. Pasta se prepară rapid, având un timp scurt de fierbere, astfel încât să poți obține un fel de mâncare delicios într-un timp scurt. De asemenea, sunt versatile, putând fi folosite și în diverse rețete creative, pe lângă cele tradiționale.
- Faina din care sunt realizate pastele este obtinuta dintr-un grau de cea mai inalta calitate, fiind macinat si preparat chiar in morile Baneasa unde se foloseste o tehnologie de ultima generatie si echipamente performante de sortare a fainii;
- Baneasa este unul dintre cele mai apreciate nume din domeniu moraritului si al productiei de paste fainoase, avand o istorie de peste trei decenii – te poti baza pe produsele marca Baneasa, acestea fiind de foarte mult timp pe piata si numarandu-se printre preferatele romanilor;
- Fideaua cuiburi este fabricata din faina de grau alba tip 550 (continut de gluten de 9-12%) si apa;
- Sugestia de preparare a producatorului este urmatoarea: fierbe un litru de apa si 10 grame de sare. Adauga 100 de grame de paste si amesteca din cand in cand, apoi scurge apa si clateste pastele cu apa rece;
- Timpul recomandat de fierbere este de 2 minute;
- Aceste paste fainoase contin gluten, care reprezinta un alergen pentru unele persoane;
- Pregateste-le intr-un bol de lapte cu fidea pentru gustul pierdut al copilariei, intr-o supa sau alege o reteta de inspiratie asiatica – acestea sunt preparatele unde fid