Pastele fainoase Fidea Cuiburi Băneasa de 200g sunt un produs din grâu de calitate superioară, cu o textură delicată și o formă inedită, ideală pentru diverse rețete. Aceste paste sunt sub formă de cuiburi, o variantă de fidea mai groasă și mai puțin subțire, care se gătește rapid și este perfectă pentru preparate precum supe, ciorbe sau salate de paste. Au un gust ușor și sunt ușor de digerat, fiind o alegere populară pentru o masă de zi cu zi.
Ambalajul de 200g este convenabil pentru o porție de familie sau pentru o masă rapidă, iar pastele sunt prelucrate cu grijă, pentru a păstra nutrienții și a oferi o experiență culinară de calitate.
- Faina din care sunt realizate pastele este obtinuta dintr-un grau de cea mai inalta calitate, fiind macinat si preparat chiar in morile Baneasa unde se foloseste o tehnologie de ultima generatie si echipamente performante de sortare a fainii;
- Baneasa este unul dintre cele mai apreciate nume din domeniu moraritului si al productiei de paste fainoase, avand o istorie de peste trei decenii – te poti baza pe produsele marca Baneasa, acestea fiind de foarte mult timp pe piata si numarandu-se printre preferatele romanilor;
- Fideaua cuiburi este fabricata din faina de grau alba tip 550 (continut de gluten de 9-12%) si apa;
- Sugestia de preparare a producatorului este urmatoarea: fierbe un litru de apa si 10 grame de sare. Adauga 100 de grame de paste si amesteca din cand in cand, apoi scurge apa si clateste pastele cu apa rece;
- Timpul recomandat de fierbere este de 2 minute;
- Aceste paste fainoase contin gluten, care reprezinta un alergen pentru unele persoane;
- Pregateste-le intr-un bol de lapte cu fidea pentru gustul pierdut al copilariei, intr-o supa sau alege o reteta de inspiratie asiatica – acestea sunt preparatele unde fideaua cuiburi de la Baneasa straluceste cel mai bine!
- Produsele Baneasa d