Iti recomandam Gelfix 4:1 de la Dr.Oetker, cu o cantitate de 20g, mix ideal pentru o pregatire rapida a gemurilor, dulceturilor si jeleurilor.
Legenda spune ca o felie de paine cu dulceata este gustarea ideala, indiferent de momentul ales.
Iti doresti un mix ideal pentru prepararea celor mai delicioase gemuri? Atunci solutia ideala este Gelfix, de la Dr.Oetker! Incearca acum produsul, asigura-ti gemuri, dulceturi si jeleuri deosebite si gustoase, la tine acasa!
- Produsul are o cantitate de 20g;
- Gelfix 4:1 asigura cel mai scazut continut de zahar intr-o dulceata: 250 g la 1 kg fructe;
- Astfel, se obtine o dulceata cu continut ridicat de fructe, iar prepararea ramane la fel de simpla si rapida;
- Preparatul gelifiant pentru gemuri este un ajutor rapid pentru realizarea unei gemuri de casa autentice, cu toata aroma si proprietatile fructului;
- Un mix ideal pentru o pregatire rapida a gemurilor, dulceturilor si jeleurilor cu continut redus de zahar;
- Acesta contine pectina din citrice, mentine gustul fructelor proaspete.
Mod de preparare:
- Fructele spalate si curatate se taie marunt (pot fi date prin robot) sau, in cazul jeleurilor, se storc si se opreste sucul;
- Apoi se cantareste cantitatea necesara;
- Continutul plicului se amesteca cu 2 linguri de zahar si se adauga peste fructe sau suc;
- Intregul amestec se pune la foc mare;
- Dupa ce clocoteste, se ia oala de pe foc, se adauga restul de zahar si se pune din nou la fiert; se fierbe exact un minut, amestecand continuu, apoi se ia de pe foc;
- Se umplu imediat borcanele spalate si uscate, apoi se sigileaza cu capac, dupa ce se pun capacele, borcanele se rastoarna si se lasa sa stea pe capac ap